Omschrijft zichzelf als: goed georganiseerd, perfectionistisch, sociaal, druk, control freak.
Fun fact: de studie Toerisme maakte hem vooral een heel goede toerist.

Als autodidact designer leerde Bram de fijne kneepjes van het vak bij een groot internetbureau in Brabant. Daar leerde hij ook dat hij veel dingen zelf anders zou doen, en zo geschiedde. Bram richtte Kornuiten.com op, met dezelfde insteek als hij hanteert in zijn werkwijze: georganiseerd, gezellig en vooral met een goed resultaat.

“Tijdens mijn stage ontdekte ik dat ik goed overweg kon met Photoshop, Indesign en Illustrator. Dat ging steeds beter en dus was ik steeds meer aan het ontwerpen. Dat vond ik eigenlijk veel leuker dan de studie Management Toerisme die ik volgde. Na mijn studie kreeg ik opdrachten aangeboden en ben ik direct als zelfstandig designer gestart.” In de jaren hierna werkte hij als freelancer voor meerdere (web)- en designbureau’s. Daar besloot hij dat met name webdesign was wat hij wilde doen. Des te interessanter werd de kans op een baan die langskwam bij een groot internetbureau in Breda. “Daar heb ik ontzettend veel geleerd op het vlak van webdesign en professionaliteit. Ook dat werken binnen de kaders van anderen niet mijn ding is.” Liever bundelt hij krachten met andere zelfstandigen. Vanuit dat idee is Kornuiten.com ontstaan. “We werken binnen deze organisatie allemaal vanuit onze eigen specialisaties, ervaringen en overtuigingen. Bovendien weten we al wat we aan elkaar hebben, dat is prettig.”

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Aanspreekpunt

Binnen de organisatie is Bram contactpersoon voor opdrachtgevers en projecten. “Hierin vind ik het belangrijk om erg gestructureerd te werken. Dit op het gebied van afspraken, planning en de oplevering. Dit geldt als houvast en is nodig voor een goed en professioneel eindresultaat. Ook ben ik graag van álles op de hoogte en ben daardoor intern en extern het aanspreekpunt voor Kornuiten.com”

Naast deze rol maakt Bram ook nog (web)ontwerpen. “Het belangrijkste vind ik dat alle informatie goed vindbaar is. Een mooie website is belangrijk, maar in de eerste plaats moet een site functioneel zijn. Ik heb schitterende websites gezien, enorm creatief, maar totaal niet functioneel. Ik streef naar een balans tussen beide: functioneel en aantrekkelijk design.”

Webdesign

Belangstelling?

We zijn graag jouw Kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe online strategie of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]