Een merk en de meerwaarde ervan op een passende manier onder de aandacht brengen, daar gaat het bij Concept & Branding in een notendop om. Een creatief en goed doordacht concept trekt de aandacht én beklijft. Een sterk merk is herkenbaar, consequent en lang houdbaar. Onderscheidend vermogen, dat is de pot met goud. Dat zit soms in de kleinste details. Die details zijn er niet toevallig, maar allemaal onderdeel van een groter geheel.

Het begint allemaal met de missie van een bedrijf. Daaromheen wordt een merk gebouwd. De naam, de gehele visuele identiteit, tone-of-voice en strategie: allemaal belangrijke elementen die een merk laden. Wij denken er graag over mee: bij de start van een nieuw bedrijf, maar ook bij een herpositionering. Want een goed begin in het halve merk!

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Maak kennis met Sven

Voor Sven was werken als ‘merkbouwer’ nooit een bewuste keuze, maar een logisch gevolg van de dingen die hij deed… lees meer

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Sven Roumen

Samen maken we het!

Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht. We zijn benieuwd naar wie jij bent!

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]