Contact

info@kornuiten.com
06 42020742

Direct contact

Breda

Boschstraat 65
4811 GD Breda

Route bekijken

Rotterdam

Dunantstraat 8
3024 BC Rotterdam

Route bekijken

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

We zijn benieuwd naar wie jij bent!

De beste samenwerkingen beginnen omdat mensen elkaar gewoonweg aardig vinden en elkaar iets gunnen. Zo ontstond ook Kornuiten.com: vanuit een enthousiaste en gedreven club gezellige mensen die elkaar en andere organisaties verder kunnen helpen. We bieden de snelheid, flexibiliteit en betrokkenheid van zelfstandigen, met het full service aanbod van een bureau. Klinkt goed, toch?

Heb jij behoefte aan een partner op het gebied van (online) communicatie? Laten we elkaar dan snel ontmoeten en onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen! We zijn ook benieuwd wie jij bent, wat je doet en wat de doelstelling en toegevoegde waarde van jouw organisatie is. Hopelijk is die kennismaking een aanzet voor een succesvolle samenwerking.

Onze aanpak

Een enthousiaste en gedreven club die elkaar en andere organisaties verder helpen. Iedereen heeft een eigen specialisme en per project stellen we het juiste team samen. Onze diensten zijn direct verbonden aan de specialisaties en opgedeeld in vier pijlers: Ontwerp, Ontwikkeling, Tekst en Beeld.

Lees meer

De Kornuiten

Elke klus – groot en klein – kan bij ons rekenen op oprechte interesse, aandacht en advies. In plaats van projecten denken we in trajecten en nemen we de ruimte om mee te denken over hoe iets nóg beter kan. We hechten waarde aan onze flexibiliteit, gezelligheid en aan persoonlijk contact.

Bekijk het team

Het werk

Van webdesign en -development tot het schrijven van short copy of een content strategie: we pakken dit graag én goed aan. We werken voor diverse opdrachtgevers, waaronder overheidsinstanties, stichtingen, natuurorganisaties, horecagelegenheden en diverse andere bureaus.

Bekijk ons werk

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]