Contact

info@kornuiten.com
06 42020742

Direct contact

Kantoor

Nieuwe Boschstraat 31
4811 CT Breda

Route bekijken

Afspraak

Op werkdagen bereikbaar
tussen 9 en 18u.

Afspraak maken

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Kunnen we samen werken?

De beste samenwerkingen beginnen omdat mensen elkaar gewoonweg aardig vinden en elkaar iets gunnen. Zo ontstond ook Kornuiten.com: vanuit een enthousiaste en gedreven club gezellige mensen die elkaar en andere organisaties verder kunnen helpen. We bieden de snelheid, flexibiliteit en betrokkenheid van zelfstandigen, met het full service aanbod van een bureau. Klinkt goed, toch?

Kunnen wij jou helpen op het gebied van grafisch ontwerp en webdesign? Laten we elkaar dan snel ontmoeten en onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen! We zijn ook benieuwd wie jij bent, wat je doet en wat de doelstelling en toegevoegde waarde van jouw organisatie is. Hopelijk is die kennismaking een aanzet voor een succesvolle samenwerking.

Onze aanpak

Een enthousiaste en gedreven club die elkaar en andere organisaties verder helpen. Iedereen heeft een eigen specialisme en per project stellen we het juiste team samen. Onze diensten zijn direct verbonden aan de specialisaties en opgedeeld in vier pijlers: Ontwerp, Ontwikkeling, Tekst en Beeld.

Lees meer

Het werk

Van webdesign en -development tot het schrijven van short copy of een content strategie: we pakken dit graag én goed aan. We werken voor diverse opdrachtgevers, waaronder overheidsinstanties, stichtingen, natuurorganisaties, horecagelegenheden en diverse andere bureaus.

Bekijk ons werk

De Kornuiten

Elke klus – groot en klein – kan bij ons rekenen op oprechte interesse, aandacht en advies. In plaats van projecten denken we in trajecten en nemen we de ruimte om mee te denken over hoe iets nóg beter kan. We zijn daarbij ook benieuwd naar wie jij bent en komen graag in contact!

Contact opnemen

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]