Op een onderscheidende manier structuur, helderheid en aantrekkelijkheid doorvoeren in alle communicatiemiddelen, dat – vinden wij – doet een grafisch ontwerper. Natuurlijk is creativiteit daarbij van belang, maar de leesbaarheid mag daaraan niet ondergeschikt zijn. Aangezien online ontwerp is uitgegroeid tot expertise, denken wij bij grafisch ontwerp vooral aan offline design, voor print. Natuurlijk ontwerpen we ook websites, daar lees je hieronder meer over. Voor grafisch ontwerp klop je bij ons aan voor een logo, beeldmerk, volledige huisstijl, promotiemateriaal of (relatie)magazines.

Een solide huisstijl is een onmisbaar onderdeel van de merkidentiteit: het bepaalt de eerste indruk die je achterlaat. Liever geen dertien-in-een-dozijn-stijl dus! Een goede huisstijl bevat bijvoorbeeld een weloverwogen kleurenpalet, de juiste typografie en vormentaal, een logo en beeldmerk. Consequent doorvoeren is belangrijk: van de opmaak van facturen tot visitekaartjes en social templates. Kornuiten.com adviseert en ontwikkelt nieuwe huisstijlen óf zorgt voor een restyle ervan.

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Bekijk het werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Grenspark Kalmthoutse Heide

Jongeren en leesplezier

Samen maken we het!

Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht. We zijn benieuwd naar wie jij bent!

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]