Omschrijft zichzelf als: creatief, sociaal, leergierig, open minded, flexibel.
Fun fact: werkte een jaar zonder computer, en met wilde koala’s en kangoeroes.

Haar roeping lag al besloten in de knutselwerkjes die Marte vroeger maakte voor Moederdag. Na haar examen voor het vak tekenen op de middelbare school, was het voor haar duidelijk: Marte moet iets maken.

“Op de kunstacademie in Antwerpen werd ik niet toegelaten, maar gelukkig ontdekte ik daardoor Communicatie & Multimedia Design (CMD) in Breda.” Digitaal ontwerpen beviel naar namelijk nog beter: niet schetsen, maar toegepast werken. Ze specialiseerde zich in grafisch ontwerp. “Het liefst maak ik logo’s, huisstijlen en maak ik drukwerk op. Bij de reclamebureaus waar ik voor werkte, maakte ik veel brochures, magazines, kranten, posters en flyers.”

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Het avontuur

Na haar studie werkte Marte 5 jaar bij een reclamebureau en lonkte het avontuur. Ze vertrok een jaar naar Australië, Nieuw Zeeland en Indonesië. “Eenmaal thuis besloot ik het avontuur voort te zetten, door als zelfstandige te gaan werken.” Een volledig traject doorlopen – van brainstorm over een naam tot visueel ontwerp en opmaak van alle huisstijl-elementen, daar wordt Marte blij van. 

“Bij grotere bureaus liggen processen vaak vast en zijn er veel richtlijnen, dat beperkt in creativiteit. Met deze organisatie kunnen we samen grotere projecten aangaan, met klanten meegroeien, ze beter leren kennen en daarin wel vanuit de eigen expertise meedenken en feedback geven. Daar krijg ik energie van. Bovendien ben ik zo onderdeel van een gezellig team waar ik veel van kan leren.”

Grafisch ontwerp

Belangstelling?

We zijn graag jouw Kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe online strategie of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]