We zijn al heel wat jaren actief in en rondom de Biesbosch. We werken hier voor verschillende opdrachtgevers die ook onderling weer samenwerken. Dit vrijwel altijd met het gezamenlijke doel: meer bezoekers naar de Biesbosch trekken en van dit bijzondere natuurgebied laten genieten.

Het hart van de Biesbosch

De kern van het gebied wordt gevormd door Nationaal Park De Biesbosch. Hiervoor hebben we de website ontwikkeld en verzorgen het grafisch ontwerp voor off- en online communicatie. De nieuwe website moest de rijkheid van het gebied tonen, de vele informatie op een heldere manier presenteren en bovendien online recht doen aan de schoonheid van het Nationaal Park.

www.np-debiesbosch.nl

De Biesboschregio

Naast de kern met het Nationaal Park zijn we ook actief binnen de gehele Biesboschregio. Zo maakten we de website voor ‘Beleef de Biesbosch’. Ook een belangrijke speler in de regio. Deze website geeft een compleet overzicht van hetgeen er in de regio op toeristisch en recreatief vlak te beleven is.

www.beleefdebiesbosch.nl

De Biespas

De Biespas is het officiële donateursprogramma van Nationaal Park De Biesbosch en tevens een fysieke pas voor donateurs. De zogenaamde Biespashouders steunen het Nationaal Park en dragen bij aan het behoud van goede voorzieningen, zoals informatieborden, wandel- en fietspaden en aanlegsteigers. Het doel van de Biespas is om de Biesbosch in de toekomst voor iedereen toegankelijk te houden.

We hebben binnen dit project aan meerdere fases meegewerkt, van visueel concept tot de uiteindelijke Biespas. Zowel on- als offline hebben we hier de communicatie verzorgd:

  • Visueel concept en algemene (huis)stijl
  • Biespas, doosje en brochure
  • Ontwerp en ontwikkeling website
  • Divers promotiemateriaal voor (seizoens) acties

www.biespas.nl

Meer werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

Nationaal Park Lauwersmeer

De Nederlandse Delta

We komen graag in contact

We zijn graag jullie kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen