Het doel

Onze gezellige buren in Blijdorp waren toe aan een nieuwe en moderne website. De vorige website dateerde van ca. 6 jaar eerder en dat is in het webdesign- en onlinelandschap een eeuwigheid ;). Voor de nieuwe website was het belangrijk dat het een eenvoudige website werd met een goed en mooi sfeervol overzicht van het Grand Café / Restaurant Blij.

 

De uitvoering

Eenvoud in webdesign en de juiste sfeer overbrengen met goed beeldmateriaal. Zo gezegd zo gedaan! We verzorgen een fotoshoot en dit leverde een hele mooie set foto’s op. Middels fotosliders in de website kunnen we zo ook eenvoudig meerdere beelden tonen. Dit geeft zo een goed totaalbeeld van de zaak waarin zowel het eten, drinken als de sfeer aan bod komen.

Het resultaat

Een sfeervolle website geheel in lijn en stijl met de menukaart en aankleding van de zaak.

www.blijrotterdam.nl

Meer werk

Waar de ene bondgenoot wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

Beleef de Biesbosch

Varen op vertrouwen

We komen graag in contact

We zijn graag jouw bondgenoot in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe online strategie of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen