Het doel

Bokaal is een levendig stadscafé en bierlokaal in het nieuwe hart van Rotterdam. De wens was een eenvoudige, maar volledige website die recht doet aan de gezellige sfeer van de zaak en die de belangrijkste informatie in één oogopslag presenteert, ook op mobiele devices.

 

De uitvoering

Eenvoud van design en goede doorzoekbaarheid waren het uitgangspunt, er is daarom gekozen voor een single page website. Door te werken met diverse blokken wordt de belangrijkste informatie (drankkaart, spijskaart, adres en openingstijden) helder gepresenteerd, omringd door foto’s die de juiste sfeer overbrengen. Door het responsive design schaalt de site altijd naar de schermgrootte van de online bezoeker die on the go zoekt naar het beste biercafé van Rotterdam.

 

Het resultaat

Een functionele website die online net zo sfeervol is als het bierlokaal offline (alleen smaakt het bier daar beter).

www.bokaalrotterdam.nl

Meer werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

Beleef de Biesbosch

Varen op vertrouwen

We komen graag in contact

We zijn graag jouw Kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe online strategie of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen