De’Longhi is bij de meeste mensen bekend als merk van koffiemachines. Ze hebben echter ook een hele lijn met comfortproducten. Comfort is ontzettend belangrijk om te ontspannen en aangenaam te wonen. Daarnaast draagt een prettige woonomgeving ook bij aan de leefkwaliteit. Voor de presentatie van deze comfortproducten is een nieuwe website ontwikkeld.

Het doel

De comfortproducten online presenteren. Hierbij uitleg over de werking en de voordelen van deze verschillende productgroepen. Gericht op comfort en het verhogen hiervan. Het gaat hier om een kennisplatform waarbij informeren centraal staat. Voor de uiteindelijke losse producten wordt er doorverwezen naar verschillende (verkoop)kanalen van De’Longhi.

De uitvoering

Vindbaarheid via zoekmachines was hierbij erg belangrijk en een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en SEO-analayse stonden aan de basis van het project. Partner en online marketing specialist Fingerspitz verzorgde dit onderzoek. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de gehele content. Kornuiten verzorgde het design- en development van de website.

Het resultaat

Een strakke website in lijn met de huisstijl van opdrachtgever De’Longhi. Daarbij toch een eigen draai voor de comfortlijn. De voorbereiding en goed uitgedachte sitestructuur zorgen voor een heldere navigatie en groot gebruiksgemak. Bekijk de website hier: www.delonghicomfort.nl

Meer werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

Nationaal Park NLDelta

Jongeren en leesplezier

We komen graag in contact

We zijn graag jullie kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen