Het doel

Easy-Shipping BV biedt de klanten het vertrouwen in een volledig verzorgd deur tot deur containertransport wereldwijd. De persoonlijke aanpak en no nonsense mentaliteit staat centraal binnen dit bedrijf. Middels een nieuwe website, copy, flyer, fotografie en video wordt het bedrijf op de juiste manier gepositioneerd, passend bij diens visie en missie.

De uitvoering

Startpunt waren de twee bedrijven, moeder en dochter, die ten opzichte van elkaar gepositioneerd moesten worden, maar waar de ‘familieband’ wel duidelijk moest zijn. Kornuiten.com was verantwoordelijk voor alles rondom de nieuwe positionering, daarom knipten we het traject op in verschillende fasen: grafisch ontwerp, contentstrategie, development en contentproductie.

Het resultaat

Twee functionele responsive websites die recht doen aan de diensten en werkwijze van het betrokken team erachter: helder en persoonlijk in beeld en tekst, Rotterdams, no nonsense, toegankelijk en to the point. Een op maat gemaakte timelapse, eigen fotografie en heldere webteksten.

Bekijk de websites hier: www.easy-shipping.nl en www.easy-intermodal.nl

Meer werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

Beleef de Biesbosch

Online ook succes voor Bokaal

We komen graag in contact

We zijn graag jullie kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen