Grenzeloos genieten doe je in Grenspark Kalmthoutse Heide! Dit diverse en dynamische natuurgebied ligt aan weerszijden van de Belgisch-Nederlandse grens en bestaat uit heide, vennen, bossen en landduinen. Wij ontwikkelden de gloednieuwe website voor het Grenspark.

Beelden van fotografen Marc Slootmaekers, Fred Severin, Dick van Dop en Rudi Delvaux.

De vraag

Opdrachtgever Grenspark Kalmthoutse Heide werkte met een verouderde website waarbij ze qua beheer steeds vaker tegen beperkingen aanliepen. Het voldeed niet meer aan de wensen en dus moest er een nieuwe website komen. Belangrijk hierbij was dat het een overzichtelijke website zou worden waar de bezoeker makkelijk naar de juiste pagina kon navigeren. Ook was het belangrijk dat de wandelroutes van de ‘papieren kaart’ naar de website vertaald zouden worden.

De uitvoering

Een overzichtelijke website die de sfeer van het park middels grote banners en fotoblokken weer geeft. Daarbij staan de activiteiten onder het ’te doen’ gedeelte centraal en kan er via het grote hoofdmenu snel naar de juiste pagina geklikt worden.

Ook staan de verschillende wandelroutes in een helder overzicht en kan er gefilterd worden op o.a. vertrekpunt en afstand. Ook kan er op elke pagina middels crosslinks (Meer over:) snel doorgelinkt worden naar interessante en gerelateerde pagina’s.

Het resultaat

Een overzichtelijke website waarbij eenvoudig navigeren en informeren centraal staan. Maatwerk techniek voor de wandelroutes en het opbouwen van de pagina’s met fotoblokken. Ook volledig opnieuw geschreven webteksten om het geheel nog sterker te maken.

Bekijk de website via www.grensparkkalmthoutseheide.com

Meer werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

Nationaal Park NLDelta

Nationaal Park Lauwersmeer

We komen graag in contact

We zijn graag jullie kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen