ICL ontwikkelt en produceert hoog-temperatuurbestendige pakkingen en isolatiematerialen. Het doel van ICL is om producenten te helpen met het efficiënter maken van hun producten en bestaande problemen op te lossen. Dit doen zij door samen met de klant maatwerkoplossingen te ontwikkelen.

Het doel

De voorgaande website paste niet goed bij de high-end producten en maatwerk dat ICL levert. De huisstijl en het premium karakter van de producten van ICL moesten goed en zichtbaar terugkomen op de nieuwe website. Een helder doel en dat werkt wel zo prettig.

De uitvoering

Een strak webdesign waarbij we gestart zijn vanuit de huisstijl: een donkere basis met een sterke oranje tint als actiekleur. Meteen vanaf het begin was het duidelijk dat we ook high-end beeldmateriaal nodig hadden om dit design echt goed neer te zetten. Zo gezegd zo gedaan dus. Fotograaf Nicoline mocht los gaan op het terrein van ICL. Dit leverde een hele mooie serie beeldmateriaal op. Inclusief eigen filter.

Een mooi resultaat

Een prettige samenwerking met strak projectmanagement. De Kornuiten van Internetbureau Precies verzorgden de techniek. De website check je hier: https://iclbv.nl/

Meer werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

Jongeren en Literatuur

De Nederlandse Delta

We komen graag in contact

We zijn graag jullie kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen