In NLDelta draait alles al meer dan 600 jaar om leven met het water. Het gebied vertelt een typisch Nederlands verhaal. Het verhaal van leven onder de zeespiegel, van tegen water beschermen en van water maximaal benutten. Voor dit nieuwe Nationale Park is er een website ontwikkeld.

Het doel

Inspireren! Deze website is gemaakt om potentiële bezoekers van het park te inspireren en kennis te laten maken met de highlights van het gebied. Het gaat om een internationale website waarbij bezoekers vanuit diverse landen bereikt dienen te worden.

De uitvoering

We hebben een website ontworpen geheel in de eigen herkenbare huisstijl. De trekkers van het gebied staan centraal en we noemen ze topbelevingen. Er wordt hier korte en bondige bezoekersinfo gepresenteerd waarbij het ondersteunende beeldmateriaal erg belangrijk is. Daarnaast wordt er doorverwezen naar eigen websites van de belevingen en worden er aanvullende activiteiten als tips gepresenteerd.

Het resultaat

Een professionele website met veel beeldmateriaal waaronder een inspirerende video. Dit met extra aandacht voor de weergave op smartphone(s). Bekijk de website hier: www.visitnldelta.nl

Meer werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

De'Longhi Comfort

Jongeren en leesplezier

We komen graag in contact

We zijn graag jullie kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen