NLDelta is een programma dat staat voor de ontwikkeling van natuur, economie en leefbaarheid in Biesbosch en Haringvliet. Een dynamische deltagebied dat strekt van Loevestein tot voorbij de Haringvlietdam.

Het doel

Een heldere informatieve website voor de stakeholders. Informatie over het gebied, ambities, projecten en de samenwerking wordt hierop gepresenteerd. Naast het informeren dient de website ook voor het versterken van het merk en de identiteit van NLDelta.

De uitvoering

De huisstijl is ook door Kornuiten gevormd en door eerdere uitwerkingen helemaal bekend. De website past met de kenmerkende stijlelementen binnen deze lijn. Strakke vormgeving met heldere navigatie zorgt voor een goede weergave van de informatie. Hierbij houden we dit doel altijd in het oog en gaan vormgeving en gebruiksvriendelijkheid mooi samen.

Fijne samenwerking

Opdrachtgever NP de Biesbosch is al jaren een vaste partner en dit zorgt ook hier weer voor een goede en prettige samenwerking.  Strak projectmanagement met een mooi resultaat in de vorm van een heldere functionele website. De Kornuiten van Young Birds of Paradise verzorgden de techniek. Bekijk de website hier: nldelta.nl

Meer werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

Nationaal Park Lauwersmeer

Jongeren en literatuur

We komen graag in contact

We zijn graag jullie kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen