S.M.I.L.E. Promotions heeft na bijna zes succesvolle jaren behoefte aan een verscherping van de positionering van het bedrijf. Een positionering waarbij identiteit en imago aansluiten, door middel van het naar buiten brengen van een eenduidige boodschap en via diverse kanalen. Een verfrissing van de huisstijl en nieuwe professionele website is het resultaat. Inclusief fotografie en scherpe copy.

Het doel

Concreet was er behoefte aan een communicatiestrategie die zorgt voor een solide basis. Hierin de visie en missie van SMILE helder verwoordt waarna die in de communicatie uitingen door vertaald kan worden.  In samenwerking met Uniek in Ontwerp kreeg deze huisstijl een verfrissing en is er een nieuwe en professionele lijn uitgezet.

De uitvoering

Startpunt van deze opdracht vormde het nieuwe communicatieplan. Hierin opgenomen de identiteit van de organisatie en het gewenste imago. In navolging van dit plan heeft de huisstijl een verfrissing gekregen en is er gekozen voor een nieuwe en eigen stijl van fotografie. Op deze manier kon er een professioneel en mooi sfeerbeeld van de organisatie neergezet worden. Deze elementen vormden de basis voor de nieuwe website: volledig responsive en hierin alle diensten opnieuw helder beschreven. De fotografie maakt op de website naast de geschreven webteksten het plaatje compleet: dat is de volle potentie van promotie benutten!

Het resultaat

Een nieuwe professionele en moderne website. Geheel met eigen fotografie en op maat geschreven webteksten. Dit sluit nu veel beter aan bij de identiteit en het imago van S.M.I.L.E. Promotions!

Een mooie samenwerking

Een bijzonder leuk project waarbij we als Kornuiten optimaal gebruik konden maken van de verschillende specialismen. Daarnaast was het een prettige samenwerking met opdrachtgever Kim van S.M.I.L.E. en ontwerppartner Marthy van Uniek in Ontwerp.

Bekijk de website hier: www.smilepromotions.nl

Meer werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

De Nederlandse Delta

Nationaal Park Lauwersmeer

We komen graag in contact

We zijn graag jullie kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen