Omschrijft zichzelf als: speels, creatief, vastberaden, enthousiast, vooruitstrevend.
Fun fact: zijn eerste bedrijfje op de academie heette ‘Impressive Shit’

Voor Sven was werken als ‘merkbouwer’ nooit een bewuste keuze, maar een logisch gevolg van de dingen die hij deed. School? Welnee. Liever voetbalde hij in het bos. Die eigengereidheid maakt hem nu juist goed in zijn werk.

“School boeide me nooit, daarom ben ik jong begonnen als ondernemer. Nog steeds vind ik dat werk in de eerste plaats leuk moet zijn. Daarom koos ik voor de opleiding Grafisch ontwerp aan de kunstacademie. Daar werkte ik samen met imagineers, en leerde ik hoe je beleving kunt toevoegen aan een merk en organisatie. Beleving overstijgt een document waarin een visie staat opgeschreven. Ik kijk hoe je het visueel verder uit kunt werken, hoe je het idee en die beleving bereikt.”

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Een compleet verhaal

Voor Sven begint een project altijd met goed luisteren: waar is behoefte aan? Een conceptvoorstel volgt, dat verhalend is opgebouwd en naadloos aansluit bij het product, de dienst en/of de organisatie. “Daarbij bewaak ik alle uitingen: zo’n concept wordt doorgevoerd in tekst, fotografie, huisstijl, film, marketing. De hele verhaallijn moet kloppen. Ja, dat bepaal je vaak ook op ervaring en gevoel.”

De dynamiek van kleine bedrijven en samenwerkingen zoals Kornuiten.com spreekt Sven aan, daar is hij graag onderdeel van. Ondertussen werkt hij daardoor juist voor grote bedrijven. “Soms wat stug en log. Ze zoeken juist in een samenwerking met dynamische bedrijven de creativiteit. En naar iemand die ze de waarheid durft te vertellen.” Dan hebben ze aan Sven een goede: hij neemt geen blad voor de mond. “Maar natuurlijk moet je eerst vertrouwen winnen en je argumenten onderbouwen. Mijn beste bewijs? Mijn werk!”

Concept & Branding

Belangstelling?

We zijn graag jouw Kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe online strategie of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]