Soms zie je door alle websites het web niet meer. Of raak je verstrikt in het web van een onlogisch opgebouwde site. Wat is tegenwoordig een goed webontwerp? Dat wat iedereen doet en waar de gebruiker dus aan gewend is geraakt? Of daag je die status quo uit? Alles is afhankelijk van hetgeen dat je als organisatie met een website wilt bereiken. Dat is ook ons startpunt voor contact. Daarna vangen we dit alles in een interactieontwerp: het wat, waar en waarom van de website.

Met onze webontwerpen streven we een goede balans na tussen vormgeving en gebruiksvriendelijkheid. Online bezoekers verwachten op een website vaak onbewust standaard elementen op bepaalde posities. Test jezelf maar eens en zoek de contactbutton op een website: waar kijk jij als eerste? Bij het ontwerpproces houden we rekening met deze standaarden. Vervolgens is de visualisatie van belang: aantrekkelijk gepresenteerde informatie wordt eerder gelezen. Maar wat is aantrekkelijk? Over smaak valt te twisten. Samen met de opdrachtgever zoeken we naar de juiste richting.

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Bekijk het werk

Waar de een wordt gedreven door een liefde voor letters, heeft de ander een passie voor pixel perfectie. In elk project en traject stoppen we iets van onszelf. Dat de puzzelstukjes altijd passen zie je hieronder. Of bekijk het overzicht

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Grenspark Kalmthoutse Heide

Nationaal Park Lauwersmeer

Samen maken we het!

Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht. We zijn benieuwd naar wie jij bent!

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]