Online ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Voor ons is het een sport goed op de hoogte te blijven. Een inmiddels ingeburgerde benadering is de responsive opzet: de website wordt qua ontwerp en code geoptimaliseerd voor diverse devices. Met andere woorden: de site past zich automatisch aan aan het scherm van de gebruiker, van breedbeeld monitor tot iPad of mobiel. Naar aanleiding van de wensen van de opdrachtgever, lange en korte termijn doelstellingen, recente technische ontwikkelingen en het beschikbare budget adviseert Bondgenoten over de toe te passen technieken.

Wij ontwerpen en bouwen websites op maat, dus geen standaard templates. We geven de voorkeur aan open source systemen en specialiseerden ons in WordPress. Bij de ontwikkeling optimaliseren we voor de drie meest recente versies van de bekende browsers: Firefox, Chrome, Safari, I.E. en Opera. Alle websites die we maken zijn responsive. Aangezien websites steeds vaker on the go worden bezocht, is het van belang dat gebruikers ook op een kleiner scherm (mobiel, tablet) de benodigde informatie helder gepresenteerd krijgen. Bij het development van de websites maken we gebruik van de meest recente technieken als CSS3, HTML5 en semantische html. Laatstgenoemde zorgt voor een nette code en het gebruik van tags, waardoor Google de gepresenteerde informatie goed kan indexeren. De html structuur is dus SEO-friendly!

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Maak kennis met Daniel

Fun fact: wilde als kind tekenleraar worden en was designer, maar vond code toch leuker…. lees meer

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Daniel Plinsinga

Samen maken we het!

Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht. We zijn benieuwd naar wie jij bent!

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]