Betrouwbare webpartner

Je bent op zoek naar een goede en betrouwbare webpartner in Rotterdam? Wij hebben al jaren ervaring in het ontwerpen en ontwikkeling van goede websites. Dit met een modern en aantrekkelijk design. We zorgen voor een goede technische basis waardoor de websites naast het uiterlijk ook onderhuids goed in elkaar zitten. Design en performance zijn belangrijk en hierbij verliezen we nooit het doel van de website uit het oog. Vaak is dit het informeren en of presenteren van informatie aan de bezoeker.

 

Responsive webdesign

Een paar jaar terug nog bijzonder maar inmiddels de standaard, responsive webdesign. Met deze techniek zorgen we voor een optimale gebruikservaring, ongeacht het device waarop de website bekeken wordt. Van desktop, laptop of tablet tot aan smartphone. Het mobiele gebruik- en bezoek van websites stijgt nog steeds en er wordt dan ook extra aandacht besteedt aan dit onderdeel.

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Samen maken we het!

We zijn graag jullie kornuiten in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe website of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Webdesign in balans

Even voorstellen...!

Onze aanpak

Een enthousiaste en gedreven club die elkaar en andere organisaties verder helpen. Iedereen heeft een eigen specialisme en per project stellen we het juiste team samen. Onze diensten zijn direct verbonden aan de specialisaties en opgedeeld in vier pijlers: Ontwerp, Ontwikkeling, Tekst en Beeld.

Lees meer

De Kornuiten

Elke klus – groot en klein – kan bij ons rekenen op oprechte interesse, aandacht en advies. In plaats van projecten denken we in trajecten en nemen we de ruimte om mee te denken over hoe iets nóg beter kan. We hechten waarde aan onze flexibiliteit, gezelligheid en aan persoonlijk contact.

Bekijk het team

Het werk

Van webdesign en -development tot het schrijven van short copy of een content strategie: we pakken dit graag én goed aan. We werken voor diverse opdrachtgevers, waaronder overheidsinstanties, stichtingen, natuurorganisaties, horecagelegenheden en diverse andere bureaus.

Bekijk ons werk

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]