Een nieuwe website laten maken

Je bent op zoek naar een goede en betrouwbare webpartner? Wij hebben al jaren ervaring in het ontwerpen en ontwikkeling van goede websites. Dit met een modern en aantrekkelijk design. We zorgen voor een goede technische basis waardoor de websites naast het uiterlijk ook onderhuids goed in elkaar zitten. Design en performance zijn belangrijk en hierbij verliezen we nooit het doel van de website uit het oog. Vaak is dit het informeren en of presenteren van informatie aan de bezoeker. Hierbij is het belangrijk dat het overzichtelijk weergegeven wordt en dat de bezoeker makkelijk en snel door de website kan navigeren.

 

Responsive webdesign

Een paar jaar geleden nog volledig nieuw maar inmiddels wel de standaard binnen webdesign- en development. We zorgen ervoor dat de website middels responsive webdesign helemaal geoptimaliseerd worden. Hierdoor is de website op elk device goed te bekijken en zorgen we zo voor een goede gebruikerservaring. We zorgen er dus voor dat je website zowel op een grote monitor, laptop, tablet of smartphone goed en mooi weergegeven wordt.

 

Behoefte aan een bondgenoot?

Heb jij behoefte aan een bondgenoot bij het ontwikkelen van die nieuwe website? Laten we elkaar dan gewoon snel ontmoeten en onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Contact opnemen

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Ontwikkeling

Niets zo irritant als een langzame website met onlogische navigatie! Bondgenoten ontwerpt websites met de gebruiker in het achterhoofd, bouwt op maat en met behulp van open source systemen als WordPress. Van die nette code zie je misschien niets, maar je merkt het zeker! Goede code communiceert nu eenmaal beter en sneller.

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Webdesign

Van goede navigatie tot huisstijl-integratie

Webdevelopment

Snelle websites door schone code

Onze aanpak

Elke klus – groot en klein – kan bij Bondgenoten rekenen op oprechte interesse, aandacht en advies. In plaats van projecten denken we in trajecten en nemen we de ruimte om mee te denken over hoe iets nóg beter kan. We hechten waarde aan onze flexibiliteit, gezelligheid en aan persoonlijk contact.

Lees meer

De Bondgenoten

Een enthousiaste en gedreven club die elkaar en andere organisaties verder helpen. Elke bondgenoot heeft een eigen specialisme en per project stellen we het juiste team van bondgenoten samen. Onze diensten zijn direct verbonden aan de specialisaties van de bondgenoten en opgedeeld in vier pijlers: Ontwerp, Ontwikkeling, Tekst en Beeld.

Bekijk de Bondgenoten

Het werk

Van webdesign en -development tot het schrijven van short copy of een content strategie: de Bondgenoten buigen zich er graag over. We werken voor diverse opdrachtgevers, waaronder overheidsinstanties, stichtingen, natuurorganisaties, horecagelegenheden en diverse andere bureaus.

Bekijk ons werk

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]

Beleef de Biesbosch

Rotterdams Bierlokaal Bokaal

We helpen je graag verder

We zijn graag jouw bondgenoot in ontwerp, ontwikkeling, tekst en beeld. Behoefte aan een nieuwe online strategie of aan scherpe (online) copy? Met al je vragen kun je bij ons terecht!

Contact opnemen

Contact opnemen

[contact-form-7 id="1426" title="Contact form 1"]